ONZE WERKWIJZE

Als u uw keuze maakt voor kunststof of aluminium kozijnen of deuren van C-Through, wenst u natuurlijk niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een goede prijs, perfecte service en duidelijke afspraken.

Kwaliteit, Prijs, Service en Transparantie zijn dan ook enkele van ons kernwaarden en wij zullen u dan ook vakkundig adviseren en begeleiden vanaf het eerste contact en staan ter beschikking nog vele jaren na de levering van uw bestelling.

Om alles in goede banen te leiden werken wij op basis van een “5 stappen plan” welke u op deze pagina kunt vinden. Als u op een stap klikt krijgt u direct meer uitleg.

HET 5 STAPPEN PLAN

Om u van dienst te kunnen zijn willen we natuurlijk graag van u horen!

Het staat u vrij om via de de website contact of bel ons direct via 06-57900654 met ons op te nemen, waarna we u graag een reactie geven via e-mail of telefoon. Net wat u het handigst vindt.

Elke opdracht is voor ons uniek en wordt dan ook als zodanig behandeld. Om beter inzicht te krijgen in uw wensen en de mogelijkheden die uw (nieuwe) woning biedt, komen we graag bij u langs.

Wij meten dan direct, geheel kostenloos en vrijblijvend, de kozijnen, deuren of ramen in en voorzien u dan graag van een passende en scherpe offerte.

Als u akkoord gaat met de scherp geprijste offerte die u van ons ontvangen heeft, stuur deze dan getekend retour en we gaan direct voor u aan de slag!

In sommige gevallen kan het zo zijn dat een aanbetaling nodig is voor het verwerken van uw bestelling. Als dit het geval mocht zijn, dan vertellen wij u dit al tijdens het kosteloos en vrijblijvend inmeten.

Zodra uw bestelling verwerkt is kunnen wij u een exact datum geven, vanaf wanneer we uw bestelling zouden kunnen leveren en plaatsen.

Natuurlijk plaatsen wij uw kozijnen op een VOOR U handige dag en tijd. Wij werken dus ook in het weekend en in de avonduren. U hoeft dus geen vrij te nemen als u dat niet wilt.

Op een voor u handig tijdstip komen onze vakkundige monteurs bij u langs om de door u bestelde kozijnen, ramen of deuren te komen leveren en te plaatsen.

Voordat wij uw oude kozijnen verwijderen controleren we voor de zekerheid nogmaals alle maten. Zekerheid voor alles! Hierna worden uw oude kozijnen, deuren of ramen door ons verwijderd en plaatsen wij direct uw nieuwe. Natuurlijk voeren wij al uw oude kozijnen, deuren of ramen voor u af en zorgen wij ervoor dat uw woning door ons weer netjes achtergelaten wordt.