OVER MIJ

Ik ben Maarten Gast. Destijds zelf geïnteresseerd in het vervangen van mijn houten kozijnen, raakte ik in 2016 in contact met een leverancier in kunststof kozijnen van het Duitse merk VEKA.

Ik werd enthousiast over de vele mogelijkheden en voordelen van kunststof kozijnen want, buiten het praktische om, bieden kunststof kozijnen een veel hogere isolatiewaarde, zijn ze inbraak werend en ondertussen bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Daarnaast ontdekte ik dat de aanschaf van kunststof kozijnen niet per definitie onbetaalbaar hoeft te zijn wanneer je goede afspraken weet te maken met de juiste personen.

Zo kwam het dat ik in 2016 zelf ben gestart met het opzetten van mijn eigen bedrijf in VEKA kunststof kozijnen. In Duitsland vond ik de samenwerking met een kleine fabriek die mijn kozijnen rechtstreeks kan leveren waardoor ik de prijs uitermate scherp kan aanbieden.
Ik sta vierkant achter mijn product en informeer u graag nader over alle mogelijkheden op het gebied van mijn kunststof deuren en kozijnen!

HET 5 STAPPEN PLAN

Om u van dienst te kunnen zijn willen we natuurlijk graag van u horen!

Het staat u vrij om via de de website contact op te nemen, of bel ons direct via 06-57900654, waarna we u graag van dienst zijn en een reactie geven via e-mail of telefoon. Net wat u het handigst vindt.

Elke opdracht is voor ons uniek en wordt dan ook als zodanig behandeld. Om beter inzicht te krijgen in uw wensen en de mogelijkheden die uw (nieuwe) woning biedt, komen we graag bij u langs.

Wij meten dan direct, geheel kostenloos en vrijblijvend, de kozijnen, deuren of ramen in en voorzien u dan graag van een passende en scherpe offerte.

Als u akkoord gaat met de scherp geprijste offerte die u van ons ontvangen heeft, stuur deze dan getekend retour en we gaan direct voor u aan de slag!

In sommige gevallen kan het zo zijn dat een aanbetaling nodig is voor het verwerken van uw bestelling. Als dit het geval mocht zijn, dan vertellen wij u dit al tijdens het kosteloos en vrijblijvend inmeten.

Zodra uw bestelling verwerkt is kunnen wij u een exact datum geven, vanaf wanneer we uw bestelling zouden kunnen leveren en plaatsen.

Natuurlijk plaatsen wij uw kozijnen op een VOOR U handige dag en tijd. Wij werken dus ook in het weekend en in de avonduren. U hoeft dus geen vrij te nemen als u dat niet wilt.

Op een voor u handig tijdstip komen onze vakkundige monteurs bij u langs om de door u bestelde kozijnen, ramen of deuren te komen leveren en te plaatsen.

Voordat wij uw oude kozijnen verwijderen controleren we voor de zekerheid nogmaals alle maten. Zekerheid voor alles! Hierna worden uw oude kozijnen, deuren of ramen door ons verwijderd en plaatsen wij direct uw nieuwe. Natuurlijk voeren wij al uw oude kozijnen, deuren of ramen voor u af en zorgen wij ervoor dat uw woning door ons weer netjes achtergelaten wordt.